• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Изкупуване на коли за скрап в Пловдив

Благодарение на годините събран опит от работата ни с различни по големина и тип клиенти, „Екометал Инженеринг“ ЕООД има възможност да помогне и на вас с една от водещите си услуги – изкупуване на скрап.

Старите коли са враг номер едно на природата, така че е работа само и единствено на хората да разрешат този проблем. Независимо от това дали се намирате в голям или малък град, със сигурност усещате минусите от това толкова много стари превозни средства все още да обикалят българските пътища.

Ние работим ежедневно за това да се справим с ежедневното замърсяване на въздуха. Правим бърза и прозрачна оценка на автомобила ви и плащаме точно толкова, колкото трябва да ви заплатим.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Пловдив

Ние се гордеем с това, че можем да осигурим покритие на основните точки в страната. Един град като Пловдив – голям, проспериращ, с немалко население, има нужда от пункт наблизо, в който да се извършва оценка и обработка на коли за скрап.

Освен в кв. Кремиковци в столицата, в гр. Перник и Пазарджик, ние разполагаме и с такъв пункт в близост до втория по големина град в България. Предлагаме ви още едно място, в което да се срещнем и да работим заедно за едно по-добро бъдеще не само за държавата, но и за нашите деца.

Чистият въздух е нещото, за което всички мечтаят докато ние влагаме усилия, за да го постигнем възможно по-скоро. Всеки ден, прекаран в битка с вредните емисии във въздуха, който дишаме, е ползотворен.

москвич 12 за скрап
защо да изберем ecometal
Шредиран метален скрап от екометал

Ще бъде ли справедливо оценено превозното ви средство?

Работата си с нас можете да стартирате най-лесно и бързо, когато ни се обадите. Наш служител ще обработи вашата заявка за някоя от нашите услуги. След това ние ще се свържем с вас, за да уговорим дата, час и място на срещата.

Наш репатрак идва на място и ще вземе колата, която по-късно ще бъде обстойно огледана и ще ѝ бъде поставена оценка, на база на която ще ви бъде и заплатена съответна сума.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД

  • А) База за изкупуване на автомобили за скрап на всяка удобна за вас локация в страната;
  • Б) Съвременни методи за обработка на метали, които позволяват за опазването на околната среда и водите без това да пречи на ефективността на нашата работа;
  • В) Усмихнати и компетентни служители;
  • Г) Години опит в сферата, в която работим и до днес.
Автомобили за скрап в района на гр. Пловдив :: 📞 0878 817 777