• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Изкупуване на коли за скрап в Пловдив

Благодарение на годините събран опит от работата ни с различни по големина и тип клиенти, „Екометал Инженеринг“ ЕООД има шанса да помогне и на вас с една от водещите си услуги – изкупуване на коли за скрап в Пловдив.

Старите коли са изключително вредни за природата, така че е работа само и единствено на хората да разрешат този проблем. Независимо от това дали се намирате в голям, или малък град, със сигурност усещате недостатъците на старите превозни средства, които продължават да бъдат използвани.

Ние работим 24/7, за да се справим с ежедневното замърсяване на въздуха. Търсим всякакви превозни средства, които искате да бракувате или продадете. Правим бърза и прозрачна оценка на автомобила ви и плащаме справедливо.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Пловдив

Ние се гордеем с това, че можем да осигурим покритие на бази в основните точки в страната. Един град като Пловдив – голям, проспериращ, с немалко население, има нужда от пункт наблизо, в който да се извършва оценка и обработка на коли за скрап.

Базата ни за изкупуване на стари автомобили в град Пловдив обслужва следните градове: Асеновград, Карлово, Сопот, Калофер, Първомай, Чепеларе, Смолян, Съединение, Стамболийски, Хисаря, Раковски, Чирпан и др.

Чистият въздух е това, от което всички се нуждаем, за да водим един пълноценен и изпълнен с жизненост живот, а ние се стремим  да допринасяме максимално за това. Всеки ден, прекаран в битка с вредните емисии във въздуха, който дишаме, е ползотворен.

москвич 12 за скрап
защо да изберем ecometal
Шредиран метален скрап от екометал

Как да сте сигурни, че превозното ви средство е оценено справедливо

Работата си с нас можете да стартирате най-лесно и бързо, като ни се обадите. Наш служител ще обработи вашата заявка за някоя от нашите услуги. След това ние ще се свържем с вас, за да уговорим дата, час и място на срещата.

Репатрак идва на място, за да вземе колата, която по-късно ще бъде обстойно огледана и ще ѝ бъде поставена оценка, вследствие от която ще ви бъде и заплатена съответна сума.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД

Този въпрос е вечен. Затова пък отговорът му не трябва да бъде сложен, а да информира максимално и на различни нива и най-скептичните клиенти. Ще ви представим най-важното в диалогична форма:

 • Къде можете да ни откриете?

  Разполагаме с база за изкупуване на коли за скрап на всяка удобна за вас локация в страната.

 • Как работим ние?

  Голяма част от фирмите за скрап работят по нерегламентиран начин, който влияе негативно на природата.

  Използваме съвременни методи за обработка на метали, които позволяват за опазването на околната среда и водите без това да пречи на ефективността на нашата работа.

 • Как да разчитам, че ще бъда достатъчно информиран?

  Изчерпателната информация е необходима винаги когато не сте напълно запознати с услугата/продукта.

  Отношението към клиента е важно при използването на всеки вид услуга. Нашите служители са професионалисти и знаят това. Топлите усмивки, с които винаги ще ви посрещнат, са показател за тяхната отзивчивост и компетентност.

 • По какъв начин гарантирате за вашия професионализъм?

  Много фирми не успяват да оправдаят добрата си репутация.

  Ние оставаме тази работа на годините. Те са най-доброто мерило за качеството работата ни. Нашите стандарти отговарят на стандартите на клиентите ни. Като се доверяват на нас, те се доверяват на собствената си преценка.

Автомобили за скрап в гр. Пловдив :: 📞 0878 817 777