• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Изкупуване на коли за скрап във Враца

Имате желание да работите с един от най-големите в бранша за изкупуване на метали за скрап? Желаете ли да получавате винаги перфектно обслужване, към което да се връщате отново и отново? Ние от „Екометал Инженеринг“ ЕООД сме тук, за да ви осигурим бързо всички наши добри страни.

Северозападна България – китно, красиво и дори мистично кътче в страната ни. Там, където колоритността извира от всеки ъгъл, ние решихме да инвестираме и да направим нещо, което ще помогне не само на хората във Враца, но и на тези в целия северозападен регион.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Враца

Враца е град, в и около който се намират изключително много стари автомобили. От този факт лесно можем да заключим, че тези коли са собственост на някого и е наша задача да отговорим на нуждите на всички хора, които искат да се възползват от услугата ни за изкупуване на коли за скрап във Враца.

По подобие на базата ни в Монтана, тази във Враца е също толкова добре оборудвана с всичко, което е необходимо, за да можем да обработваме коли бързо и лесно, а заедно с това да опазим природата максимално.

москвич 12 за скрап
защо да изберем ecometal
Шредиран метален скрап от екометал

Как да сте сигурни, че превозното ви средство е оценено справедливо

Позвънете ни и само след минути наш служител се свързва отново с вас, за да потвърди приемането на вашата заявка, както и да уговори удобни за вас дата, час и място на среща. На тази среща ще дойде специализиран, който ще извози автомобила ви до най-близката локация на наша база.

Там автомобилът ви ще бъде огледан изключително детайлно от професионалисти като въз основа на това, ние ще заплатим точната сума, която ви се полага. Заповядайте на мястото, където ще се погрижат за интереса ви!

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД

Ето и конкретните причини, заради които ние заслужаваме вашето доверие:

  • 1) Повече от удобни пунктове за изкупуване на коли за скрап, като този в град Враца изкупува и в градовете – Мездра, Роман, Криводол, Бяла Слатина, Мизия, Оряхово, Козлодуй и др.;
  • 2) Гарантирано квалифициран персонал, който извършва процесите по обработка на едно високо ниво;
  • 3) Коректни сме при изпълнението на всички точки по ангажимента, който сме поели;
  • 4) Иновативни методи на обработка на металите. Така успяваме да запазим и ефективността, и природата.
Автомобили за скрап в района на гр. Враца :: 📞 0878 81 77 77