• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Механизация и транспорт

Автомобилният парк на „Екометал Инженеринг“ ЕООД включва над 80 товарни камиона, над 15 лекотоварни и леки автомобила и 6 специализирани автомобила тип „Пътна помощ” за извозване на стари автомобили. При избора на доставчици за автопарка си компанията залага на водещи производители като Mercedes, Scania, MAN.

„Екометал Инженеринг“ ЕООД разполага с над 90 пътностроителни машини, челни товарачи, индустриални багери и фадроми, доставени предимно от LIEBHERR, KOMATSU, FUCHS и ATLAS, с цел обезпечаване качеството и ефективността на производствените процеси, както и изпълнението на сериозни инфраструктурни проекти.

Бракуване на кола

„Екометал Инженеринг“ ЕООД участва активно в разчистването на София от множеството изоставени моторни превозни средства. Компанията имаше сключен договор със Столична община за освобождаването на девет Софийски района от изоставените МПС. Собствените репатраци, с които компанията разполага, позволяват извозването на старите автомобили за скрап от дома на собственика до централната ни база за разкомплектоване в кв. „Кремиковци“. До момента компанията е преработила над 110 000 автомобила.

 • Какъв тип превозни средства използваме?

  Нашият автопарк е едно от нещата, с които наистина се гордеем изключително много. Тъй като искаме да сме напълно прозрачни спрямо нашите клиенти, ние без проблем можем да споделим онова, което влиза в състава на нашия автомобилен парк.

  „Екометал Инженеринг“ разполага с над 80 товарни камиона, приблизително 20 леки и лекотоварни автомобила, и цели 6 специализирани превозни средства от тип „Пътна помощ“. Последните ни помагат изключително много при превоза на старите автомобили за скрап.

 • Какво представлява оборудването ни откъм механизация?

  Когато говорим за механизация, ние се представяме добре и тук. В този аспект нашето оборудване възлиза на над 90 машини с основна функция пътно строителство.

  В този брой влизат и всички наши челни товарачи, индустриални багери и не на последно място изключително полезните в работния процес фадроми. За нашите механизация и транспорт се грижат само реномирани марки производители.

 • Как успяваме винаги да разполагаме с нови метални отпадъци?

  Размахът ни на работа винаги е бил огромен, защото ние самите разполагаме с широка база, на която ежедневно се трудят стотици компетентни служители. Всеки наш служител е преминал сериозен тест, за да бъде допуснат до стриктно обучение за работа в тежка промишлена среда.

  Това ни дава право да се гордеем с нашия екип, който се грижи всекидневно за това ние да надскачаме възможностите си и да бъдем още по-добра версия на себе си.

 • Имаме ли договори, сключени с държавни или местни институции?

  Тайната на EcoMetal.bg винаги е била в това да бъдем в изключително близки работни отношения с близо 10 софийски района, което ни е давало огромен размах на работа. Съвсем доскоро имахме и сключен договор със Столична община, по силата на който имахме ангажимент да прочистваме столицата ни регулярно от изоставени автомобили.

 • Защо да изберете EcoMetal.bg?

  Статистиката сочи повече от ясно – 110 000 преработени автомобили на скрап. Това, обаче не е просто число, а това означава над 110 000 доволни клиенти, към които сме се отнесли повече от коректно.

  Имаме собствени репатраци за пренасяне на автомобил от една точка до друга, което допълнително прави процеса по-евтин. Затворените операции, които извършваме по време на работа с нашите клиенти, ни дава правото да предлагаме достъпни цени.