• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап Стара Загора

Все по-разпространена е практиката хора със стари коли да търсят фирми за изкупуване на автомобили за скрап. Проблемът е, че често в замяна получават много малко след оценката на превозното средство.

Желаете ли да получите адекватно заплащане за това, че се разделяте с автомобил, който ви е служил неуморно и вярно дълги години?

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от „Екометал Инженеринг“ ЕООД, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Адекватното заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на автомобили за скрап в гр. Стара Загора

Отворихме база за изкупуване на стари автомобили в град Стара Загора. Търсим за скрап всякакви коли – бракувани, дерегистрирани, изоставени, ненужни и др. Колцентъра ни за оценяване на колите работи без почивен ден от 08 до 20 часа и като се свържете с диспечерите може да получите незабавно цена за Вашия стар автомобил.

Към услугата безплатно Ви се полага транспорт за колите от адрес на клиента, а може и Вие сами, лично да закарате автомобила си в нашата база, за което също има премия.

Получавате в брой уговорената сума и с нея удостоверение за дерегистрация на колата, което важи пред КАТ и с него в 14-дневен срок носите номерата, за да отпишете колата, след което тя се снема от отчет и в общината, за да не текат още данъци и такси за нея.

Наръчни за предаване на кола за скрап
защо да изберем ecometal
Изкупуване на коли

Как да сте сигурни, че превозното ви средство е оценено справедливо?

След като сте се свързали с наш екип и сте уговорили час и място за среща, осигурен от нас репатрак ще дойде директно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва на момента.

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

  • А) Удобна база за изкупуване на коли за скрап, намираща се в град Стара Загора, която бракува стари автомобили още в Казанлък, Нова Загора, Гълъбово, Чирпан, Павел Баня, Раднево и др.
  • Б) Иновативен метод за обработка на метал, който спомага за опазване на околната среда, без загуба на ефективност;
  • В) Високо квалифицирани служители;
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Стара Загора :: 📞 0885 771 777