• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап Русе

При нас ще получите най-добрата цена за кола за скрап в град Русе и района. Ние ще направим оценка на Вашата кола изцяло онлайн или по телефона, зависи как е най-удобно за Вас, като ще предложим най-изгодната цена за стария Ви автомобил, безплатен транспорт и удостоверение за дерегистрация пред КАТ.

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от „Екометал Инженеринг“ ЕООД, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Адекватното заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Русе

Отворихме база за изкупуване на стари автомобили в град Русе. Търсим за скрап всякакви коли – бракувани, дерегистрирани, изоставени, ненужни и др. Колцентъра ни за оценяване на колите работи без почивен ден от 08 до 20 часа и като се свържете с диспечерите може да получите незабавно цена за Вашия стар автомобил. Към услугата безплатно Ви се полага транспорт за колите от адрес на клиента, а може и Вие сами, лично да закарате автомобила си в нашата база, за което също има премия. Получавате в брой уговорената сума и с нея удостоверение за дерегистрация на колата, което важи пред КАТ и с него в 14-дневен срок носите номерата, за да отпишете колата, след което тя се снема от отчет и в общината, за да не текат още данъци и такси за нея.

Коли за скрап Русе
Коли за скрап Русе
москвич 12 за скрап

Как да получите най-добрата цена за кола скрап в Русе

Достатъчно е да позвъните на нашите диспечери или да им пишете през сайта, за да научите на колко е оценен Вашия автомобил за скрап

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

  • А) Удобна база за изкупуване на коли за скрап, намираща се в град Русе, която обслужва още градовете – Ветово, Кубрат, Завет, Исперих, Разград, Николово, Тутракан, Гложене, Сливо Поле, Две Могили, Ряхово, Щръклево, Сеново, Цар Калоян, Борово, Опака и др.
  • Б) Иновативен метод за обработка на метал, който спомага за опазване на околната среда, без загуба на ефективност;
  • В) Високо квалифицирани служители;
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Русе :: 📞 0885 771 777