• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап в Монтана

Защо да се възползвате от услугата на „Екометал Инженеринг“ ЕООД за изкупуване на коли за скрап? Добре ли вършим своята работа? С какво още можем да сме ви от полза?

Това са само част от многото въпроси, които в момента се питате, нали? Ние сме тук, за да ви отговорим и да ви дадем повече информация относно услугите, които предлагаме.

Изкупуваме стари коли в района. За всяка кола сме осигурили безплатен транспорт и взимане от адрес. Издаваме удостоверение за отписване в КАТ и съдействаме за всички необходими документи за бракуване на автомобил за скрап

Ако желаете с вашия стар автомобил да бъде извършен професионален оглед и да му се постави прозрачно оценка, според която да ви бъде и заплатена уговорената сума, то сега е моментът да се доверите на нас.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Монтана

Монтана е град в северозападна България. Този регион е считан за един от най-бедните в Европа, но това в никакъв случай не ни пречи да инвестираме в неговите скрити или позабравени силни страни.

Положителна страна на Монтана е тази, че хората там със сигурност имат поне един стар автомобил, който могат да дадат за скрап. Това отваря множество възможности за инвестиции от наша страна в посока целия регион.

Ситуирането на пункт за изкупуване на коли за скрап в Монтана бе изключително важна за изпълнение мисия, за да може хората от северозападна България да разчитат на професионализъм, прозрачност както и целият набор услуги, които предлагаме.

москвич 12 за скрап
защо да изберем ecometal
Шредиран метален скрап от екометал

Как да сте сигурни, че превозното ви средство е оценено справедливо

Изкупуване на автомобили за скрап с нас се извършва лесно. Просто се свържете с нас по телефон или чрез онлайн чат, за да можем да обработим вашата заявка.

След това изчакайте ние да се свържем с вас, за да уточним подробности относно вашите изисквания за услугата. Ако приемем, че вече са уточнени дата, час и място на среща, наш репатрак ще дойде, за да вземе автомобила ви.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД

Ето защо си заслужава да се доверите на едни от най-добрите:

  • 1) Притежаваме пункт за изкупуване на коли за скрап в град Монтана, който обслужва градовете Лом, Видин, Вълчедръм, Брусарци, Белоградчик, Димово, Дунавци, Берковица, Грамада, Чипровци, Вършец, Кула, Брегово и др.;
  • 2) Ежедневно се възползваме от възможностите, които ни предлагат иновациите;
  • 3) Компетентни служители и експерти, на които можете да се доверите;
  • 4) Прозрачност в условията и политиката.
Автомобили за скрап в района на гр. Монтана :: 📞 0885 771 777