• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап Дупница

Най-добрата цена за автомобил за скрап в град Дупница може да получите при нас. „Екометал инженеринг“ ЕООД отвори пункт за изкупуване на коли за скрап в град Дупница. Обслужваме още и град Кюстендил, Благоевград, Самоков  и други.

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от „Екометал Инженеринг“ ЕООД, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Най-високото заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Дупница

Отворихме база за изкупуване на стари автомобили в град Дупница. Търсим за скрап всякакви коли – бракувани, дерегистрирани, изоставени, ненужни и др. Кол-центъра ни за оценяване на колите работи без почивен ден от 08 до 20 часа и като се свържете с диспечерите може да получите незабавно цена за Вашия стар автомобил. Към услугата безплатно Ви се полага транспорт за колите от адрес на клиента, а може и Вие сами, лично да закарате автомобила си в нашата база, за което също има премия. Получавате в брой уговорената сума и с нея удостоверение за дерегистрация на колата, което важи пред КАТ и с него в 14-дневен срок носите номерата, за да отпишете колата, след което тя се снема от отчет и в общината, за да не текат още данъци и такси за нея. 

izkopuwane na koli za skrap
bmw за скрап екометал

Как да вземете най-добрата цена за кола за скрап?

След като сте се свързали с наш екип и сте уговорили час и място за среща, осигурена от нас пътна помощ ще дойде директно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва на момента по телефона.

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

  • А) Удобна база за изкупуване на коли за скрап намираща се в град Дупница.
  • Б) Безплатен транспорт и взимане на автомобила от адреса на клиента. 
  • В) Издаване на удостоверение за дерегистрация на колата.
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Дупница :: 📞 0878 817 777