• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап Бургас

Все някога идва деня, в който разбирате, че трябва да върнете старата си кола за скрап. Дали се налага поправка, чиято цена не си заслужава или вече разбирате, че дори в автосервиза не могат да правят чудеса или просто решите да закупите нова кола, тогава идва момента, в който може да се обърнете към нас.

Искате да получите адекватно заплащане за това, че се разделяте с автомобил, който ви е служил неуморно и вярно дълги години.

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от „Екометал Инженеринг“ ЕООД, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Адекватното заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Бургас

Отворихме база за изкупуване на стари автомобили в град Бургас. Търсим за скрап всякакви коли – бракувани, дерегистрирани, изоставени, ненужни и др. Колцентъра ни за оценяване на колите работи без почивен ден от 08 до 20 часа и като се свържете с диспечерите може да получите незабавно цена за Вашия стар автомобил. 

Към услугата безплатно Ви се полага транспорт за колите от адрес на клиента, а може и Вие сами, лично да закарате автомобила си в нашата база, за което също има премия. 

Получавате в брой уговорената сума и с нея удостоверение за дерегистрация на колата, което важи пред КАТ и с него в 14-дневен срок носите номерата, за да отпишете колата, след което тя се снема от отчет и в общината, за да не текат още данъци и такси за нея.

Изкупуване на коли
Коли за скрап Русе
Изоставени коли

Как да вземете най-добрата цена за стария си автомобил?

Ние оценяваме колите веднага щом се свържете с нас – било то по телефона или чрез месинджър. След като ни дадете необходимата ни за оценка информация, ние веднага даваме най-добрата цена не само в района на град Бургас, но и в градовете – Айтос, Средец, Несебър, Св. Влас, Поморие, Равда, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Малко Търново, Царево, Ахтопол, Средец и др. Извозваме колите от място. Имаме грижата са целия процес, от момента, в който се свържете с нас, до взимането на автомобила. Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:
  • А) Удобна база за изкупуване на коли за скрап. От град Бургас обслужваме Айтос, Средец, Несебър, Св. Влас, Поморие, Равда, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Малко Търново, Царево, Ахтопол, Средец и др.
  • Б) Иновативен метод за обработка на метал, който спомага за опазване на околната среда, без загуба на ефективност;
  • В) Високо квалифицирани служители;
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Бургас 📞 0885 771 777