• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Продукция

търговията с отпадъци от черни и цветни метали

Търговията с отпадъци от черни и цветни метали, пластмаса, стъкло, гума и др.

Компанията е изградила ефективна мрежа от бази и изкупвателни пунктове в цяла България и разполага със собствен транспорт и железопътна инфраструктура за бързо и ефективно превозване на събраните отпадъчни материали.

Фирмата предлага богата гама от ламарина, плътни отпадъци, тел и мрежи, стружки, а също и цветни метали и сплави – алуминий, мед, месинг, бронз, олово, никел и др.

Пътностроителна и индустриална техника под наем

„Екометал Инженеринг“ ЕООД разполага с над 50 пътностроителни машини, челни товарачи, индустриални багери и фадроми, доставени предимно от LIEBHERR, KOMATSU, FUCHS и ATLAS, с цел обезпечаване качеството и ефективността на производствените процеси, както и изпълнението на сериозни инфраструктурни проекти.

пътностроителна и индустриална техника под наем
ГВ ламарина на рулони и листове марка стомана S235JR

ГВ ламарина на рулони и листове марка стомана S235JR

Екометал Инженеринг ЕООД е изградила затворен цикъл на обработка коли за скрап и други метални отпадъци. Те намират широко приложение в дейността на всеки един металургичен комбинат, а именно: производство на сляби, рулони, ламарина и други крайни продукти.
 • Как си набавяме необходимата продукция?

  Да си „Екометал Инженеринг“ не е лесна титла. Всъщност, с времето бе нужно да се разраснем и осъзнахме, че единственият начин това да се случи, е да създадем специални пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, както и на коли за скрап.

  Тази стъпка ни отвори много повече врати за бъдещето, което след нея със сигурност изглеждаше обещаващо. Все повече и повече хора в страната имаха достъп до нашите услуги и това ги стимулираше да ни поверяват своите стари автомобили или непотребни метални отпадъци.

 • Къде може да продадете вашата кола за скрап?

  Вашата стара кола със сигурност е имала и своите бляскави години, в които е впечатлявала околните с външния си вид, но нека не се заблуждаваме – всичко е временно.

  Ако считате, че времето на вашия автомобил е безвъзвратно заминало, то няма по-добро от това да го продадете за скрап.

  Това е тъжен и дори непосилен за някои от шофьорите момент, но това е най-доброто, което можете да направите за стария си автомобил.

 • Как обработваме колите, получени за скрап?

  Имаме една от най-добре разработените системи за преработка на стари, вече отдавна предали се автомобили и тя е сработила добре във времето. Сработила е по начин, който ще ви позволи да направите най-доброто за старата си кола, а на всичкото отгоре и ще спечелите реална парична сума от процеса.

 • С какви машини разполагаме?

  EcoMetal.bg разполага с най-модерната на Балканския полуостров техника за преработване на цветни и черни метали. Това ни прави горди представители на бранша, в който развиваме дейността си.

  На база това, можем да отговорим смело и съвсем сигурно, че нашите методи за обработка на метални отпадъци са най-важното напълно безопасни за околната среда. Във времена, в които всеки се стреми да намали вредните емисии, ние вече сме открили работещ метод да го правим ежедневно.

 • В какво се изразяват нашите обществени ангажименти?

  Някои от най-добрите ни машини биват давани под наем на фирми, които извършват строежи на пътища от всеки клас, включително и републикански пътни артерии. Наемът е напълно достъпен за фирми, които искат да се занимават с този тип дейност.

  Достъпният наем и изобщо възможността, която даваме на фирмите да изпълняват задълженията, които се изискват от тях, на достъпни цени, ни кара да си мислим, че сме достатъчно обществено ангажирани.