• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап Хасково

 

Най-добрата цена за автомобил за скрап в град Хасково може да получите при нас. „Екометал инженеринг“ ЕООД отвори пункт за изкупуване на излезли от употреба МПС в Хасково. Обслужваме още и град Кърджали, Свиленград, Димитровград, Ивайловград, Симеоновград, Харманли, Крумовград, Момчилград, Златоград, Неделино, Маджарово, Джебел, Тополовград, Любимец и други.

Осигуряваме безплатен транспорт и взимане на колите от адреса на клиента. Издаваме удостоверение за дерегистрация на автомобилите важащо пред КАТ, с което бързо и лесно отписвате колата от Общината и я снемате от отчет.

 

Изкупуване на автомобили за скрап в гр. Хасково

 

Основното, с което се гордеем, е, че можем да предложим бази за изкупуване на коли, ситуирани на удобни места в страната. Град Хасково е бързо развиващо се населено място в южна България, което позволява в неговата периферия да се разположат големи и оборудвани по нови стандарти пунктове за изкупуване на коли за скрап.

Освен 90 декара в столичния кв. Кремиковци, „Екометал Инженеринг“ ЕООД разполага и с немалки бази в най-различни градове. Ако имате превозно средство, което вече не може да бъде експлоатирано, бихте могли да се свържете с нашите компетентни екипи, за да могат те да ви разяснят подробности около цената, която може да получите за непотребния си автомобил.

екометал платформа кола за скрап
защо да изберем ecometal
третирани и нетретирани пластмаси

Как да получите най-добрата цена за стария си автомобил?

След като сте се свързали с наш екип и сте уговорили час и място за среща, осигурен от нас репатрак ще дойде директно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва на момента.

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

  • А) Удобна база за изкупуване на коли за скрап, намираща се в град Хасково, която обслужва и градовете Кърджали, Свиленград, Димитровград, Ивайловград, Симеоновград, Харманли, Крумовград, Момчилград, Златоград, Неделино, Маджарово, Джебел, Тополовград, Любимец и други
  • Б) Иновативен метод за обработка на метал, който спомага за опазване на околната среда, без загуба на ефективност;
  • В) Високо квалифицирани служители;
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Хасково :: 📞 0885 771 777