• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап Шумен

При нас ще получите най-добрата цена за кола за скрап в град Шумен, Търговище и района. Ние ще направим оценка на Вашата кола изцяло онлайн или по телефона, зависи как е най-удобно за Вас, като ще предложим най-изгодната цена за стария Ви автомобил, безплатен транспорт и удостоверение за дерегистрация пред КАТ.

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от „Екометал Инженеринг“ ЕООД, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Адекватното заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Шумен

Отворихме база за изкупуване на стари автомобили в град Шумен. Търсим за скрап всякакви коли – бракувани, дерегистрирани, изоставени, ненужни и др. Кол-центъра ни за оценяване на колите работи без почивен ден от 08 до 20 часа и като се свържете с диспечерите може да получите незабавно цена за Вашия стар автомобил. 

Към услугата безплатно Ви се полага транспорт за колите от адрес на клиента, а може и Вие сами, лично да закарате автомобила си в нашата база, за което също има премия. 

Получавате в брой уговорената сума и с нея удостоверение за дерегистрация на колата, което важи пред КАТ и с него в 14-дневен срок носите номерата, за да отпишете колата, след което тя се снема от отчет и в общината, за да не текат още данъци и такси за нея.

Автомобили за скрап
Коли за скрап Русе
Коли за скрап Русе

Как да получите най-добрата цена за кола за скрап?

След като сте се свързали с наш екип и сте уговорили час и място за среща, осигурен от нас репатрак ще дойде директно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва на момента.

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

  • А) Удобни бази за изкупуване на коли за скрап. Пунктът за изкупуване в Шумен обслужва градовете – Разград, Търговище Каспичан, Провадия, Смядово, Върбица, Омуртаг, Исперих, Нови Пазар, Плиска, Велики Преслав, Хитрино, Каолиново, Попово, Лозница и др.
  • Б) Иновативен метод за обработка на метал, който спомага за опазване на околната среда, без загуба на ефективност;
  • В) Високо квалифицирани служители;
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Шумен :: 📞 0885 771 777