• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Изкупуване на метални отпадъци

Екометал Инженеринг” изкупува отпадъци от черни и цветни метали. Компанията е изградила ефективна система за събиране и изкупуване на метални отпадъци и притежава най-модерната технология на Балканския полуостров за тяхната преработка.

Плащане при измерване на кантар.

Изкупвателни пунктове на черни и цветни метали: София – Кремиковци, София – Илиянци, София – Враждебна, Дупница и Пазарджик.

Възможност за взимане на коли за скрап и от място със собствен безплатен транспорт.

За актуални цени и въпроси, моля свържете се с изкупвателния ни пункт:

Виваком: 0878 817 777

метални отпадъци
 • Защо изкупуваме черни и цветни метали?

  С годините ние от EcoMetal.bg създадохме ефективна процедура по изкупуване на метални отпадъци, които в последствие се явяват като основен материал при работата ни.

  Това е и причината, поради която поставяме основен акцент върху постоянното ни сдобиване с черни и цветни метали.

  Ето защо, ако имате необходимост да изхвърлите непотребните метални отпадъци от вашия килер или двор, вие имате възможността да станете наш снабдител с такъв тип материали.

 • Експлоатацията на отпадъци не замърсява ли природата?

  Ние притежаваме най-модерната система за преработка на цветни и черни метали на Балканския полуостров. Това, което можем да ви обещаем, е, че нашата работна дейност по никакъв начин няма да навреди на околната среда.

  Всеки от вас има конкретни притеснения относно работата на фирми от нашия бранш, но това не бива да ви кара да се съмнявате в нашата стриктност на изпълнение на изискванията, поставени със закон.

 • Кое ни прави сигурни, че сме добри в това, което правим?

  „Екометал Инженеринг“ е фирма с дългогодишен опит в работата по преработката на черни и цветни метали, което ни поставя в позиция, в която да се чувстваме напълно сигурни за всяка наша преценка.

  По време на работа с такъв тип материали, ние сме изключително внимателни, спазвайки всички видове изисквания, с които трябва да се съобразяваме.

 • Защо да се доверите на опитна фирма за обработка на метали?

  Само опитната фирма е онази, която освен работата си, ще свърши и всичко останало, което влиза в задълженията ѝ в посока опазване на околната среда.

  Едва ли искате да сте част от нещо, което по някакъв начин ще намали качеството на живот на различни растителни или животински видове.

 • Защо си заслужава да изберете EcoMetal.bg?

  Искате да продадете своите тотално непотребни метални отпадъци на едни добри за пазара цени? Желаете да получите ясна информация как ще бъдат обработени те в последствие и да знаете дали това ще наруши баланса в природата?

  Ако желаете толкова подробна информация, то вие заслужавате да говорите и работите само с професионалисти в сферата на обработка на метали. Заложете на сигурния избор в лицето на нашата фирма!

Разполагате с черни или цветни отпадъци :: 📞 0878 817 777