• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Изкупуване на коли за скрап в Пазарджик

Напоследък често се разиграва сценарий, в който хората, ползващи по-стари автомобили започват да търсят фирми, занимаващи се с все по-желаното от клиентите, а именно изкупуване на коли за скрап. Може би, ще се изненадате, но знаете ли всъщност колко често тези хора в замяна получават неприлично малка сума след оценката на превозното им средство.

Предполагаме, че не желаете по никакъв начин да попадате в подобна статистика, нали? Готови ли сте тогава да работите с една от най-големите фирми в сферата, обслужваща точно тези ваши нужди?

Заповядайте при нас!

Изкупуване на коли за скрап в Пазарджик

От този момент до края, четивото бавно ще ви разкрива с какво точно се занимаваме ние от „Екометал Инженеринг“ ЕООД. Адекватното заплащане, за което говорихме точно преди малко, е само началото на професионалните ни взаимоотношения.

Едно от нещата, с които се гордеем, е, че можем да предложим повече от удобни за вас локации. Независимо къде се намирате в България, възможно най-близо до вас ще има база за изкупуване, оборудвана по най-високи стандарти, за да може да посрещне всичките ви нужди.

Нашият пункт за изкупуване на автомобили за скрап се намира в Пазарджик и по този начин ще можем да обслужим интересите на максимално много хора, живеещи както в този красив български град, така и в неговите околии.

екометал платформа кола за скрап
защо да изберем ecometal
третирани и нетретирани пластмаси

Кой гарантира, че оценката на МПС-то е напълно обективна

След частта, в която сте се свързали с наш екип и сте уговорили часа и мястото за срещата, изчаквате съвсем малко. Наш репатрак ще дойде точно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва директно и прозрачно на момента.

Плащаме веднага след обстойна оценка и задължително издаваме свидетелство за бракувано МПС. Документът може да предоставите във вашата община, за да могат служителите там да отчислят колата.

Това ще премахне задълженията ви поради собствеността, както и от годишен данък за МПС-то.

Защо изборът ви да се спре върху „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата ни пред нашите конкуренти не са никак малко, нито пък са маловажни:

  • А) Разполагаме с удобна и комуникативна база за изкупуване на коли в град Пазарджик, както и такава в град Пловдив. Изкупуваме автомобили за скрап още и във Велинград, Батак, Панагюрище, Септември, Белово, Костенец, Пещера, Стрелча, Девин, Доспат, Говедаре, Злокучене и Сърница.
  • Б) Прилагаме напълно иновативен метод за обработката на метала. Този метод ни помага в борбата за опазване на околната среда;
  • В) Служителите ни са напълно квалифицирани, което може да ви дава спокойствие.
Автомобили за скрап в района на гр. Пазарджик :: 📞 0878 81 77 77