• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Коли за скрап Ботевград

Екометал Инженеринг отвори база за изкупуване на коли за скрап в град Ботевград

Ако искате да получите най-добрата цена за кола за скрап в Ботевград, тогава ни позвънете. Бърза, лесно и удобно – онлайн оценка на автомобила с едно обаждане. 

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от нашата организация, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Адекватното заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на автомобили за скрап в гр. Ботевград

Открихме база за изкупуване на стари автомобили в град Ботевград. Търсим за скрап всякакви коли – бракувани МПС, дерегистрирани, изоставени, ненужни и др. Колцентъра ни за оценяване на колите работи без почивен ден от 08 до 20 часа и като се свържете с диспечерите може да получите незабавно цена за Вашия стар автомобил.

Към услугата безплатно Ви се полага транспорт за колите от адрес на клиента, а може и Вие сами, лично да закарате автомобила си в нашата база, за което също има премия. Получавате в брой уговорената сума и с нея удостоверение за дерегистрация на колата, което важи пред КАТ и с него в 14-дневен срок носите номерата, за да отпишете колата, след което тя се снема от отчет и в общината, за да не текат още данъци и такси за нея.

Шредерна инсталация
5 причини да изберете Екометал
Коли за скрап Русе

Как да вземете най-добрата цена за скрап за стария си автомобил?

След като сте се свързали с наш екип и сте уговорили час и място за среща, осигурен от нас репатрак ще дойде директно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва на момента по телефона.

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

  • А) Удобни бази за изкупуване на коли за скрап, намиращи се в град Ботевград, където обслужваме и Тетевен, Етрополе и др в района;
  • Б) Иновативен метод за обработка на метал, който спомага за опазване на околната среда, без загуба на ефективност;
  • В) Високо квалифицирани служители;
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Ботевград :: 📞 0885 771 777