• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Изкупуване на коли за скрап в Перник

Все по-разпространена е практиката хора със стари коли да търсят фирми за изкупуване на скрап. Проблемът е, че често в замяна получават много малко след оценката на превозното средство.

Желаете ли да получите адекватно заплащане за това, че се разделяте с автомобил, който ви е служил неуморно и вярно дълги години?

Щом сте потърсили повече информация за услугите, предлагани от „Екометал Инженеринг“ ЕООД, то тогава желанието ви съвпада изцяло с онова, което ние можем да ви дадем. Адекватното заплащане, споменато по-горе, е само началото на професионалните взаимоотношения.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Перник

Основното, с което се гордеем, е, че можем да предложим бази, ситуирани на удобни места в България. Град Перник е бързо развиващо се населено място, близо до столицата, което позволява в неговата периферия да се разположат големи и оборудвани по нови стандарти пунктове за изкупуване на коли за скрап.

Освен 90 декара в столичния кв. Кремиковци, „Екометал Инженеринг“ ЕООД разполага и с немалка база в град Перник. Ако имате превозно средство, което вече не може да бъде експлоатирано, бихте могли да се свържете с нашите компетентни екипи, за да могат те да ви разяснят подробности около цената на услугата, от която желаете да се възползвате.

екометал платформа кола за скрап
защо да изберем ecometal
третирани и нетретирани пластмаси

Как да сте сигурни, че превозното ви средство е оценено справедливо?

След като сте се свързали с наш екип и сте уговорили час и място за среща, осигурен от нас репатрак ще дойде директно на уговорената локация, за да извози вашето МПС. Оценката на клиентските автомобили се извършва на момента.

Плащаме веднага след обстойна оценка на колата ви и задължително издаваме свидетелство за бракуване на МПС, което може да предоставите в общината за отчисляване на автомобила. Това ще ви освободи от собственост и годишен данък.

Защо да се доверите на „Екометал Инженеринг“ ЕООД?

Предимствата на това да сте наши клиенти, се състоят в няколко основни и много важни неща:

  • А) Удобни бази за изкупуване на коли за скрап, намиращи се в близост до град София – кв. Кремиковци, гр. Перник;
  • Б) Иновативен метод за обработка на метал, който спомага за опазване на околната среда, без загуба на ефективност;
  • В) Високо квалифицирани служители;
  • Г) Точни и коректни при изпълнение на поетите ангажименти.
Автомобили за скрап в района на гр. Перник :: 📞 0878 817 777