• Адрес: София 1849, кв. „Кремиковци“ ул. „Св. Георги Победоносец“ 1А

Други суровини

Пластмаси

Екометал Инженеринг“ ЕООД предлага различни видове третирани и нетретирани пластмаси, получени като крайни продукти от инсталациите при преработка на автомобили за скрап.

преработка на пластмаса от екометал
третирани и нетретирани пластмаси
пластмасови суровини от екометал
 • Какво можете да получите от „Екометал Инженеринг“ в аспект други суровини?

  Когато вие, като наши клиенти, посетите нашия сайт, вие ще видите доста разнопосочни категории. Някои са директно за изкупуване на метални отпадъци, при други става дума за механизация и транспорт, но едно е ясно – всичко се върти около подсигуряването на вашите удобство и комфорт.

  Ние сме се специализирали само и единствено в това да ви даваме най-доброто, при това на ниски цени, относно които също имаме често задавани въпроси.

 • Защо да изберете услугите на EcoMetal.bg?

  Професионализмът не се среща често и заради това е добра идея да правите всичко възможно, за да се доближавате колкото се може по-близо до него, независимо от факторите, които ви отдалечават. Ваше право, като потребители в България, е да получавате всичко онова, за което сте си заплатили съответната сума.

  Безкомпромисното обслужване го могат само най-добрите. Знаем, че ние също сме от тяхната група, така че защо се бавите и не сте ни потърсили още?

 • Какви са цените на услугите на едни от най-добрите в държавата?

  Евтините услуги, които предлагаме, не са некачествени – напротив. Някои наши клиенти, обаче са ни споделяли, че в началото са се бъркали доста от това, че цената е ниска.

  Разбира се, съвсем нормално е да сваляме очакванията към онова, което предлагаме, когато даваме ниски цени. Това, обаче не искаме да е фактор, поради който не залагате на нас, а обратното – причината да работим заедно. Очакваме ви!

 • Какви пластмаси се предлагат онлайн?

  Както вече споменахме в отговор на друг въпрос, който често ни задавате, ние предлагаме различни видове пластмаси. Това са два основни вида пластмаси – третирани и нетретирани такива.

  Нашата задача е да ги отделим от проекти, в които сме обработвали автомобили и различни видове предмети. Индустриалната стойност на пластмасата е много висока и в именно това се изразява нашата дейност – да подхранваме бизнеса в страната.

 • На какво още можете да разчитате на опитните ни професионалисти?

  Компетентността е нашето най-силно оръжие и като такова, нашата работа е да го поддържаме на високо ниво – да учим по нещо ново всеки един ден. Дали днес ще научим как по-успешно да обслужваме клиентите си, дали ще узнаем нещо повече по дадена тема за продукт, който изготвяме, всичко е полезно и помага сериозно както на нашата, така и на вашата бизнес дейност.